Våre tjenester

Vi har følgende stellordninger:

Full pakke

Vi planter vårblomster innen 17.mai. Senere bytter vi til sommerblomster i månedskiftet juni/juli. Deretter bytter vi til høstblomster i august/september. Vi vanner, steller og klipper blomsterbedet jevnlig gjennom hele sesongen. I tillegg leier du selvvanningskasse og vi legger ned krans og tenner lys til jul.
Vår, Sommer og Høststell
Vi planter vårblomster innen 17.mai. Senere bytter vi til sommerblomster i månedskiftet juni/juli. Deretter bytter vi til høstblomster i august/september. Vi vanner, steller og klipper blomsterbedet jevnlig gjennom hele sesongen.
Vår og Sommerstell
Vi planter vårblomster innen 17.mai. Deretter bytter vi til sommerblomster i månedskiftet juni/juli. Vi vanner, steller og klipper blomsterbedet jevnlig gjennom hele sesongen.
Sommer og Høststell
Vi planter sommerblomster i juni. Deretter bytter vi til høstblomster i august/september. Vi vanner, steller og klipper blomsterbedet jevnlig gjennom hele sesongen.
Vanning og Klipp
Dersom du ønsker å plante egne planter eller blomster på graven selv, er dette fullt mulig. Vi kan tilby vanning, stell og klipp av blomstene gjennom sesongen. Våre ordinære garantivilkår gjelder ikke for blomster som vi ikke har levert.

Dersom du har en spesiell merkedag og vil pynte litt ekstra på graven kan vi plassere ut friske snittedeblomster. Her står du fritt til å velge blomstertype. Vi pynter graven med blomstene og så sender vi deg bilde av gravstedet i etterkant.

Flere av våre kunder ønsker kranser til allehelgensdag eller til jul. Vi tilbyr flotte kranser av mose og granbar.
Vi legger ned kransen på gaven og tenner lys dersom du ønsker dette.
Kransene er økologisk nedbrytbare og leveres av vår samarbeidspartner Mester Grønn

Den beste måten å holde gravstedet frodig og vakkert på, er ved å benytte selvvanningskasser. Kassene sikrer jevnt tilsig av vann til bedet. Dette gir et bedre vekstmiljø for blomstene som blir frodigere og står seg bedre ved graven.
Vi har et bredt utvalg av de beste kassene med inntil 25 års garanti. 
Kassen kan enten leies av oss på årlig basis eller kjøpes. Vi kan montere de for deg dersom du ønsker dette. Montering er inkludert ved leie av kasse.
Rull til toppen